Küçük Havva, Erdoğan'a önce sarıldı sonra öptü...

Küçük Havva, Erdoğan'a önce sarıldı sonra öptü...

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli'nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına eski fotoğraflarıyla birlikte gelen down sendromlu Havva Demirci, Erdoğan'a sarılarak evine dolma yemeye davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da bugün 'Kasımpaşa-Hasköy Tüneli'nin açılış törenine katıldı.Binali Yıldırım konuşma yaptığı sırada protokoldeki yerinde oturan Erdoğan'ın yanına korumalar aracılığıyla down sendromlu 12 yaşındaki Havva Demirci geldi.

ÖNCE SARILDI SONRA ÖPTÜ

Erdoğan, elindeki telefonuyla kendisini bekleyen Havva'yı görür görmez yanındaki sandalyeye oturttu. Down sendromlu Havva, Erdoğan'a elindeki telefondan birşeyler gösterdi. Sohbet esnasında Havva, çok sevdiği Erdoğan'a önce sarıldı sonra da öptü. Erdoğan da korumasının kendisine ulaştırdığı bir oyuncağı Havva Demirci'ye verdi.

Ekran_Resmi_2018-01-27_15.27.56

DOLMA YEMEYE DAVET ETTİ

Havva Demirci ve annesi Anne Nurşen Demirci, açılış programının ardından basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Kızının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini kaydeden anne Demirci, "Havva, Cumhurbaşkanımıza, yaprak dolması yemeye evimize davet edecekti. Ne konuştular bilmiyorum. Ama inşallah gelecektir. Bu talebimizi Betül Hanım'a (Fatma Betül Sayan Kaya) da iletmiştik" diye konuştu.

HAVVA'DAN ERDOĞAN'A: GEL BABA GEL

Down Sendromlu Havva ise Esenler Belediyesi'nin önceki yıllarda düzenlediği bir programında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı gazetecilere göstererek, "Gel baba gel" ifadelerini kullandı.