Kübalı voleybolcu "evine" döndü

Kübalı voleybolcu "evine" döndü

İnegöl Belediyespor'dan bir süre önce ayrılan İsmael Fernandes Luka, takımına döndü

BURSA (AA) – Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden İnegöl Belediyespor'un Kübalı oyuncusu İsmael Fernandes Luka, takımına döndü.

Luka, ilçeye dönerek, İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrıldığını belirten Luka, bir süre düşündükten sonra yaptığı yanlışın farkına vardığını söyledi.

Tüm pişmanlığıyla kulüp başkanı ve yönetim kuruluna durumunu anlattığını belirten Luka, "Onlar da büyüklük gösterip benimle ilgili tasarruflarını tekrar gözden geçirdiler. Beni takıma kabul ettiler. Zaten benim istediğim tüm şartları yerine getirmişlerdi. Bu üzücü süreçte öncelikle yönetim kurulundan, hocamdan, sporcu arkadaşlarımdan ve tüm camiadan özür diliyorum. Göstereceğim performansla kendimi affettireceğimi düşünüyorum" dedi.

Başkan Alinur Aktaş da Luka'yı affettiklerini dile getirerek, "İsmael Fernandes Luka, yaptığı hatadan dolayı pişman olduğunu belirtip, tekrar takımımızda olmak istediğini söyledi. Yönetim kurulu ve hocamızla yaptığımız istişareler sonucunda sporcuyu kazanmak adına şans verelim istedik" diye konuştu.

Takımın diğer Kübalı oyuncusu Raydel Poey Romero ile ilgili hukuki sürecin devam ettiğini vurgulayan Aktaş, ilerleyen günlerde takıma bir yabancı oyuncu daha katmak istediklerini ve bununla ilgili çalışmaları sürdüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı