KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’nin  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

 Rektör Sade, mesajında şu ifadelere yer verdi: “23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramı olmasının yanı sıra Türk milletinin tek bir çatı altında millî kararlarını vermeye başladığı TBMM’nin açılışının 98. yıldönümünü kutladığımız önemli bir gündür. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla dünya çocukları arasında barış ve kardeşliğin gelişmesine katkı sağlamış ve böylece dünya barışı açısından da önemli bir bayram haline gelmiştir.

Milletimiz 98 yıl önce topyekün mücadelesi ile nasıl ayağa kalkmışsa, 15 Temmuz 2016’da da yeni bir diriliş örneği sergileyerek, millet iradesine kast eden hainlere gerekli dersi vermiştir. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor; KTO Karatay Üniversitesi adına tüm Türk milletinin ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”