KTO, geri dönüşüm eğitim programı düzenleyecek

KTO, geri dönüşüm eğitim programı düzenleyecek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), Geri Kazanım Sanayiciler Derneği'nin katkılarıyla Geri Dönüşüm Sektöründe Mesleki Standart ve Yeterliliklerinin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO), Geri Kazanım Sanayiciler Derneği'nin katkılarıyla Geri Dönüşüm Sektöründe Mesleki Standart ve Yeterliliklerinin Oluşturulması konulu seminer düzenleyecek.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Geri Kazanım Sanayiciler Derneği'nin Geri Dönüşüm Sektöründe Mesleki Standart ve Yeterliliklerinin Oluşturulması Projesi kapsamında, oda üyeleri ve Kayseri'deki firmalar için seminer programı hazırladıklarını belirtti.

Geri dönüşümü, "ülkeye değer katmak ve milli servetin yeniden kazanımı" olarak tanımlayan Hiçyılmaz, konu ile ilgili tüm firmalara bu etkinliğe katılmaları çağrısında bulundu.

Hiçyılmaz, "Proje ile atığın yeniden işlenmesi sonucu elde edilen ürünlerin değerlendirilmesi için gerekli olan iş gücünün geliştirilmesi planlanmaktadır. Sektördeki istihdamın eğitim ile buluşturulması ve bu ilişkinin sürekli hale getirilmesi, hayat boyu öğrenme kültürünün devamlılığı açısından da önemlidir" ifadelerini kullanarak, ilgilenenlerin odaya şahsen başvurabilecekleri gibi bilgi için 222 45 28-177 nolu telefon ya da [email protected] adresine ise mail yoluyla ulaşabileceklerini ifade etti.








AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :