KTO Başkanı Öztürk, Konya Tarım Fuarı’nı gezdi

KTO Başkanı Öztürk, Konya Tarım Fuarı’nı gezdi

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Tarım Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Öztürk, burada yaptığı açıklamada, katılımcı firmaların...

KONYA (AA) - Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Tarım Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. 

Öztürk, burada yaptığı açıklamada, katılımcı firmaların ticaretleri açısından fuar organizasyondan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin en büyük, Avrupa ve Asya'nın üçüncü en büyük tarım fuarını Konya'da yapıldığını anlatan Öztürk, şunları kaydetti:

"Uluslararası Fuar Merkezi'mizde tamamı dolu 6 holümüze ilave olarak fuaye alanımızda 18 ülkeden 381 firma bin 143 marka ile katılıyor. Yurt içinden ve yurt dışından fuarımıza katılan firma temsilcilerimize ve fuarımızı ziyaret eden misafirlerimize gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Mimari yapı olarak Avrupa standartlarında yapılan merkezimizde yurt içinden ve yurt dışından katılımcılar için tüm ayrıntıları düşündük. Fuar Merkezimiz stant açan firmalar için tüm fiziki ve teknik imkânlarla donatıldı. Ziyaret ettiğimiz stantlarda yetkililerden sergiledikleri ürünler ve fuar merkezimiz hakkında bilgi aldık. Yoğun katılımla gerçekleşen fuarın ticaretleri açısından son derece olumlu geçtiğini söyleyen katılımcılar yeni fuar merkezimizin de tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlendiğini ifade ettiler. Kendilerinden böyle bir görüş almak bizleri daha da mutlu etmiştir."

2015 Tarım Fuarı’nda ziyaretçi sayısında bir önceki yıla göre yüzde 50 oranında artış beklediklerini ifade eden Öztürk, bu fuarın şehrin ekonomisine 40 milyon liralık katkı sağlayacağını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :