KTB Çevik’le Devam

KTB Çevik’le Devam

konya Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeliği ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri yapıldı.

Konya Ticaret Borsası’nın 7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen meslek komitesi asıl ve yedek üyeleri ile ve Borsa meclis asıl ve yedek üyeliği seçimleri sonrasında geçtiğimiz gün Konya Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeliği ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri yapıldı.

ktb-cevik’le--(1).jpg

En yaşlı üye Adnan Hekimoğlu başkanlığında toplanan Konya Ticaret Borsası Meclisi’nde, yapılan oylama ile meclis başkanlığına M. Namık Köklüsoy, meclis başkan yardımcılıklarına Erkut Gürbüz ve Özkan Taşpınar, katip üyeliğe Mustafa Küçükiplikçi seçildi.

Konya Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı’na seçilen M. Namık Köklüsoy, geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da birlik ve beraberlik içerisinde Türk ve Konya tarımına, tarımsal ticaretine değer katmak için çalışacaklarını söyleyerek, meclis üyelerine teveccühlerinden dolayı teşekkür ederek, hep beraber başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yapılan oylama sonucunda ise Konya Ticaret Borsası’nın yeni yönetim kurulu; Hüseyin Çevik, Mehmet Büyükalim, Bahri Karapınar, Kazım Küçükçöğen, Mustafa Topcu, Mustafa Akdoğan, Servet Kayısı’dan oluştu.

ktb-cevik’le--(2).jpg

Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, hizmet anlayışlarında istişare ve ortak aklı hep merkeze aldıklarını belirtti. Başkan Çevik, konuşmasında şunları kaydetti: “Başkanlık görevini Milletvekilimiz Muhammet Uğur Kaleli’den devraldığımız 2015 yılından bu yana hep birlikte yönetim kurulumuz, meclisimiz, komitelerimiz ve tüm üyelerimizle borsamız adına kalıcı eserler bırakmak, borsamızı daha modern hale getirmek, mevcut çalışmalarımızı devam ettirmek için azimle ve hakkaniyetle çalışmaya özen gösterdik.  Tüm üyelerimizle iletişim halinde olarak sorunlarımıza daha hızlı çözüm aradık. Her zaman çözüm odaklı düşünerek; üyelerimizden gelen talepleri her platformda, ortak akılla, en yüksek sesle dile getirmekten hiç kaçınmadık. Çünkü gücümüzü onlardan aldık. Ortaya koyduğumuz başarı ve kazanımlar sadece bizim değil, hepimizin başarısıdır. 

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de üretici, tüccar ve sanayici adına sürdürülebilir bir tarımsal üretim ve tarımsal ticaret için,  tarım ve tarımsal ticareti geliştirmeyi, bu alandaki altyapı ve üstyapı unsurlarını modernize etmeyi, üyelerimizin refah seviyesini ve rekabetini arttırmayı hedefliyoruz. Yeni Türkiye’nin 2023 hedeflerinde üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Sektöründe söz sahibi dostlarımız bu çatı altında üzerlerine düşeni hakkıyla yerine getirdiler. Görevlerini devreden veya kendi isteğiyle yeniden aday olmayan arkadaşlarımız oldu. Kendileriyle birlikte çalışmaktan, mesai arkadaşım olmalarından büyük onur duydum. Allah hepsinden razı olsun. Yeni dönemde hizmet bayrağını teslim alan siz değerli kardeşlerimizin, daha iyisini yapmak için çalışacaklarına inancım tamdır. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu vizyonda çalışmaya bizleri layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Borsamız organ seçimlerinin Konya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; göreve devam eden, yeni başlayan, görevi değişen arkadaşlarımıza başarılar diliyor, görevini devreden arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”  Haber Merkezi