KSO iPEKYOLU'nu ziyaret etti

KSO iPEKYOLU'nu ziyaret etti

Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kütükcü, sanayicilerin, işadamlarının yatırımlarıyla, üretimleriyle Türkiye’nin büyümesine öncülük ettiklerini söyledi.

Kütükcü, “Konya, bugün işadamı dernekleri, odaları ile birlikte tek yürek olarak Türkiye’ye örnek bir davranış sergilemektedir. Bu birliktelik şehrimizin kalkınmasındaki temel yapı taşlarından birisini oluşturmaktadır. İnşallah hep beraber yeni projeler geliştirmeye, üreterek, ihracat yaparak şehrimizi büyütmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu

İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Şahin, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla dernek olarak çaba gösterdiklerini söyledi. Dernek Başkan Yardımcısı Bayram Uzuner, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Yüksel, Hayrullah Karabulut, Osman Başaran, Yusuf Ziya Altınekinli ve Yaşar Önel’in  de hazır bulunduğu ziyarette, 2014 yılının ekonomik değerlendirmesi ve bu yıla ilişkin öngörüler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.