KSL'den  Abdulsamet Kaya'lı U17 milli takımı Şampiyon oldu

KSL'den Abdulsamet Kaya'lı U17 milli takımı Şampiyon oldu

Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konyaspor oyuncusu Abdulsamet Kaya'nın da yer aldığı U17 Futbol Milli Takımımız, Viktor Bannikov Turnuvası B Grubundaki son maçında Belarus’u 2-0 yenerek grup maçlarını 7 puanla lider olarak tamamladı.

Milli Takımımızın gollerini 17.dakikada Selman Faruk Dibek ve 82.dakikada Abdullah Soğucak atarken 58.dakikada Ömer Faruk Beyaz penaltı atışından yararlanamadı. Grubumuzdaki diğer karşılaşmada Slovakya ile Litvanya 0-0 berabere kaldı. Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konyasporlu Abdulsamet Kaya'nın da yer aldığı U17 Türkiye Milli Takımı önceki maçlarında Litvanya ile 1-1 berabere kalmış, Slovakya’yı 3-1 yenmişti. Aldığı 2 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunda 7 puanla grubu lider kapatıp şampiyonluk maçı oynamaya hak kazandı.

kslden--abdulsamet--(2).jpg

A Grubu Lideri olan Ukrayna U17 Milli Takımı ile  B Grubu Lideri olan U17 Türkiye Milli Takımı oynanan şampiyonluk maçını kazanarak Şampiyon oldu. Ukrayna'da düzenlenen Viktor Bannikov Turnuvası'nda ev sahibi Ukrayna U17 Milli Takımını penaltılarla yenen Türkiye U17 Milli Takımı şampiyon oldu. Konyalı Teknik adam Mehmet Yıldırım’ın çalıştırdığı  Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konyaspor oyuncusu Abdulsamet Kaya'nın da yer aldığı U17 Milli Takımımız şampiyonluk sevincini büyük coşkuyla kutladı.

kslden--abdulsamet--(3).jpg