KRV Meclis Üyesi Ünal yeniden aday olmayacak

KRV Meclis Üyesi Ünal yeniden aday olmayacak

BERLİN (AA) - Almanya'da, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Meclisi Üyesi Arif Ünal, 2017'nin Mayıs ayında yapılacak Eyalet Parlamentosu seçimlerinde aday...

BERLİN (AA) - Almanya'da, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyalet Meclisi Üyesi Arif Ünal, 2017'nin Mayıs ayında yapılacak Eyalet Parlamentosu seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

Yeşiller Partisi'nden KRV Eyalet Meclisi üyesi olan Ünal, yaptığı yazılı açıklamada, kişisel nedenlerden dolayı böyle bir karar aldığını ve 14 Mayıs 2017'de yapılacak olan Eyalet Parlamentosu seçimlerinde adaylık başvurusunda bulunmayacağını ifade etti.

2010 yılından bu yana parlamentoda partisinin sağlık politikası sözcüsü ve uyum komisyonu başkanlığı görevini sürdürdüğünü anımsatan Arif Ünal, şunları kaydetti:

"Eyalet Parlamentosu üyesi olarak çalışmak ve insanlara hizmet etmek güzel bir duygu ve bunu zevkle yaptığım için de böyle bir karar almak pek kolay olmadı. 2010'dan bu yana Yeşiller olarak Kuzey Ren Vestfalya'da bir çok konuda önemli adımlar atabildik. Bu başarılardan gurur duymakla birlikte, şahsi nedenlerden dolayı böyle bir karar aldım.'

Ünal ayrıca, birlikte çalıştığı ve kendisine destek veren herkese teşekkür ettiğini de ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :