Kredi kartı borçlarını hazineden ödeyeceğim SMS'i gönderen Kılıçdaroğlu'na tepki yağdı

Kredi kartı borçlarını hazineden ödeyeceğim SMS'i gönderen Kılıçdaroğlu'na tepki yağdı

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu adına yüz binlerce vatandaşın cep telefonlarına gönderilen mesajla kredi kartı borçlarının faizi silinerek ana paranın 36 taksitle hazineden ödeneceği vaad edildi. Ardından bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu'na tepki yağdı

Türkiye'nin kader seçimlerinden biri haline gelen 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine artık saatler kala koalisyon masasının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir hamle daha geldi. Yüz binlerce vatandaşın cep telefonlarına Kemal Kılıçdaroğlu adına gönderilen SMS'le kredi kartı borcu olan vatandaşlara borç faizlerinin hazine tarafından karşılanacağı vaadedildi.

14 Mayıs seçimlerinden yüzde 49,50 ile sandıktan yine birinci çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yüzde 44,85 ile geriden takip eden diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki çıkışları dikkat çekti. HDP'nin ve Kandil'den PKK'nın destek açıklamaları ile ilk turda kaybeden muhalefet adayı, ikinci tur için tüm tuşlara basıyor.

Vatandaşlar kendilerine gönderilen mesajın ne olduğunu anlamaya çalışırken, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size" notuyla bir video paylaşarak, çağrısını görüntüsüyle de birleştirdi. Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde bireysel kredi kartı borçlarının faizinin silinerek sadece ana paranın 36 ay taksitle alınacağı vaadinde bulundu.

HAMZA DAĞ'DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “UYARI! Sizleri telefonla arayarak veya SMS atarak kendilerini cumhurbaşkanı adayı, siyasetçi, parti genel başkanı olarak tanıtıp, hesabınıza karşılıksız para yatıracağını, kredi kartı borçlarınızı sileceğini söyleyerek sizi dolandırmaya çalışan şahıslara inanmayınız” ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ'NDEN DESTEK PAYLAŞIMI

Saadet Partisi'nin resmi Twitter hesabından da Kılıçdaroğlu'nun yeni vaadine destek geldi.

sp.jpg

Vatandaşlar gelen SMS'ler sonrası sosyal medyada tepki yağdırdı. İşte onlardan bazıları:

kilicdaroglu.jpgkilicdaroglukk.jpg

kilicdaroglusmskk.jpg

kkk.jpg

kkkkkkk.jpg

kredikarti.jpg

ki.jpg

kilicdaroglukredi-karti.jpgkkkk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.