Köye çok amaçlı salon yaptılar

Köye çok amaçlı salon yaptılar

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde köylü vatandaşlar tarafından yaptırılan çok amaçlı salonun açılışı yapıldı. İlçeye bağlı Kozçukur köylüleri,...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde köylü vatandaşlar tarafından yaptırılan çok amaçlı salonun açılışı yapıldı.

İlçeye bağlı Kozçukur köylüleri, köy derneği ve muhtarlığın öncülüğünde içerisinde düğün salonu, yemekhane ve toplantı salonu bulunan çok amaçlı salon yaptı.

Salonun açılış töreninde konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan salonun hayırlı olmasını dileyerek, yapımında katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Köy Muhtarı Şamil Ekinci ise kısa sürede böyle bir hizmeti köy halkının hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Ekinci, "Köyümüzde böyle bir salona ihtiyaç vardı. Yaptığımız girişimler sonucu derneğimiz ve iş adamlarımızın katkılarıyla böyle bir hizmeti gerçekleştirdik. Bugünde açılışını yapıyoruz, katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış törenine AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce, İl Genel Meclis üyesi Ali Yaman ve salonun yapımını katkı sağlayan iş adamlarından Ahmet Eren ve Süleyman Ekinci ile köy sakinleri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :