Köyceğiz'in ulaşım sıkıntısı ÇÖZÜLECEK!

Köyceğiz'in ulaşım sıkıntısı ÇÖZÜLECEK!

Necmettin Erbakan Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü'nün ulaşım sıkıntısının en kısa sürede çözülmesi için çalışmalar başladı...

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne bağlı bazı fakültelerin Köyceğiz Kampüsü'ne taşınmalarının ardından ulaşım sıkıntısı başgöstermiş ve öğrenciler sosyal medyadan kampanyası başlatmıştı. Konunun memleket.com.tr ve bazı haber sitelerinde ele alınmasının ardından yetkililer harekete geçti.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Köyceğiz Kampüsü yolunun planlandığı şekilde aydınlatılması için MEDAŞ ile yapılan görüşmelerin hızlanlandırıldığı  ve son aşamaya gelindiği belirtildi.

Açıklamada Meram Belediyesi ile yapılan görüşmelerin ardından önceden planlanan sıcak asfalt çalışmalarının Pazartesi günü başlaması kararı alındığı belirtilerek şunlar kaydedildi:

-Büyükşehir Belediyesi sıcak asfaltın tamamlanmasının ardından planlandığı gibi toplu ulaşım araçlarının kampüs alanına çıkmasını kararlaştırmıştır.

-Ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi sıcak asfaltın ardından kampüs girişinde kapalı otobüs durağı da yerleştirmeyi planlamıştır. memleket.com.tr

İLGİLİ HABER: NEÜ Köyceğiz'de otobüs sıkıntısı yaşanıyor