Köy sofrası kurtarmadı: Özlem ve Tayyar Öz hakkında soruşturma başlatıldı

Köy sofrası kurtarmadı: Özlem ve Tayyar Öz hakkında soruşturma başlatıldı

Türkiye'nin ünlü sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından, güzellik merkezi işleten ve e-ticaretle uğraşan Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çifti de büyük bir soruşturmanın odağında!

Türkiye'nin fenomen çiftleri arasında dikkat çeken Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının yankıları sürerken, benzer bir soruşturma da güzellik merkezi işleten ve e-ticaretle uğraşan sosyal medya fenomeni Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çiftini sallıyor.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne yapılan farklı tarihlerdeki ihbarlar üzerine başlatılan inceleme, çiftin iş dünyasındaki faaliyetlerine odaklanarak çeşitli suçlamalarla sonuçlandı.

24 Kasım 2023 tarihinde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resmi olarak başlatılan soruşturma kapsamında, Öz çifti hakkında "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarıyla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Sosyal medya üzerinde geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Öz çifti, iş dünyasındaki başarıları ve lüks yaşam tarzlarıyla biliniyordu. Ancak, son günlerde ortaya çıkan suçlamalar, çiftin mali işlemleriyle ilgili çeşitli şaibeleri beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.