Kosta Rika'nın Ankara Büyükelçisi AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Kosta Rika'nın Ankara Büyükelçisi AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANKARA (AA) - Kosta Rika’nın Ankara Büyükelçisi Gustavo Campos Fallas, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.Campos...

ANKARA (AA) - Kosta Rika’nın Ankara Büyükelçisi Gustavo Campos Fallas, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Campos Fallas, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflar hakkında bilgi alarak, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde oylamaya sunulan kareleri inceledi.

Büyükelçi Campos Fallas, haber kategorisinde Muhammed Said'in "Suriye’de saldırıların hedefi çocuklar", yaşam kategorisinde İsmail Duru'nun "Kapadokya'da balon keyfi", ve spor kategorisinde ise İsa Terli'nin "Kıtaları buluşturan maraton" fotoğraflarını beğendi.

Rusya ve Beşşar Esed rejimi, Suriye'nin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içindeki Ariha ilçesine saldırı düzenlediği esnada, olay yerinde arama kurtarma çalışması başlatan sivil savunma ekiplerinin enkaz altında kalan bir çocuğu kurtardığı ana ait karenin çok trajik bir görüntü olduğunu söyleyen Campos Fallas, "Estetik çok yok ama büyük bir trajedi var bu fotoğrafta." ifadesini kullandı.

Campos Fallas, seçtiği fotoğrafları çok beğendiğini dile getirerek, AA'nın görüntülerde "anı yakaladığını" belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :