Koşabiliyorken koş Konya!

Koşabiliyorken koş Konya!

“Koşabiliyorken Koş’’ Projesi kapsamında vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla egzersiz ve yürüyüş programı gerçekleştirildi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşların da  spor kültürü oluşturulması ve bilinçli spor yapmanın yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilen ‘‘Koşabiliyorken Koş’’ projesi kapsamında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Atatürk Stadyumu 1 Nolu Sahada egzersiz ve yürüyüş programı gerçekleştirildi. Programa Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Ömer Ersöz, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HER YAŞTAKİ VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Konya’da Spor Yapmayan Kalmasın sloganıyla çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Ömer Ersöz, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzce başlatılan Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında ilimizde 1 haftadır devam etmekte olan etkinliklerimize yürüyüş ve egzersiz programıyla devam ediyoruz. Her yaştaki vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam için spor faaliyetlerine katılmalarını,  bilinçli spor yapmalarını sağlamak amacıyla tüm vatandaşlarımızı çalışmalarımıza davet ediyoruz’’ dedi.

kosabiliyorsan-(1).jpg