Koray Avcı Konya’da hayranlarıyla buluştu

Koray Avcı Konya’da hayranlarıyla buluştu

Ankara’da sokak sanatçılığından, milyonlarca hayranlık kitleye ulaşarak büyük beğeni kazanan Koray Avcı, Konya’da hayranlarıyla buluştu. Sesi gülen adamın konserine yoğun ilgi vardı

‘Sesi gülen adam’ olarak tanınan ve Ankara’da sokaklarda ve metroda söylediği şarkılarla başarı merdivenlerini adım adım tırmanan Koray Avcı Konya’da Club İnferno’da sahne aldı. Konya’nın yoğun ilgi gösterdiği konserde izdiham yaşandı. Yaklaşık 2bin kişinin izlemek için doldurduğu Club İnferno, tarihi günlerinden birisini yaşadı.

Koray Avcı sahnede söylediği şarkılar ve şiirlerle gelen hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Sesi gülen adam olarak ismini duyuran sanatçı, Neşet Ertaş, Volkan Konak, Nurettin Rençber, Ahmet Kaya, Onur Akın ve ismini sayamadığımız birçok sanatçının efsaneleşmiş eserlerini kendi yorumuyla seslendirdi.

Volkan Konak şarkıları söylemesinin ardından 14 yaşındaki bir çocuğun çektiği videoyu youtube’a yüklemesi ve sosyal medya da çok kısa sürede paylaşılması ile meşhur olan Avcı, sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz konserler vererek duyarlı bir davranış sergilemiş, dünyanın birçok yerinde sayısız konser vermiştir. 

memleket.com.tr

koray-avci-konya-(3).jpg