Köpekten kaçan kedi direkte mahsur kaldı

Köpekten kaçan kedi direkte mahsur kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde köpekten kaçarak elektrik direğinde 2 gün mahsur kalan kedi iftfaiye ekiplerince kurtarıldı

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde köpeğin kovalaması sonucu 2 gündür çıktığı direkten inemeyen kedi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezine 55 kilometre uzaklıktaki Karabahçe Mahallesinde Bilal Kalkan'a ait kedi, 2 gün önce bir köpeğin kovalaması sonucu 6 metre yüksekliğindeki ahşap elektrik direğine çıktı.

Direkte mahsur kalan kedisini tüm çabalara rağmen bulunduğu yerden indiremeyen Kalkan, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen ekipler, itfaiye merdiveni yardımıyla kediyi bulunduğu yerden aldı. İtfaiyecinin kucağına alarak indirdiği kedi, salıverildikten sonra kısa sürede gözden kayboldu.

Kedinin sahibi Kalkan, yaptığı açıklamada, kedisinin kendisini kovalayan köpeğin korkusuyla direğe çıktığını ve bir daha inemediğini söyledi.

İki günden beri kendi çabalarıyla kediyi bulunduğu yerden indiremediğini ve itfaiyeden yardın istediğini anlatan Kalkan, kedisi kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İtfaiye memuru Macit Vural da kediyi kurtarmak amacıyla toplam 110 kilometre yol kat ettiklerini ve kedi kurtardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :