Konya’ya Şubat, Mart ve Mayıs’ta yıldız yağıyor! Arka arkaya konserler

Konya’ya Şubat, Mart ve Mayıs’ta yıldız yağıyor! Arka arkaya konserler

Pandemiden yakasını kurtarmaya çalışan Konya’da etkinlikler sürüyor. Şehrin kültür sanat merkezi olan Selçuklu Kültür Merkezi’nde Şubat, Mart ve Mayıs’ta yıldızlar geçidi var.

Konya’nın kültür sanat merkezi olan Selçuklu Kültür Merkezi’nde önümüzdeki 2 ay boyunca Türkiye’nin önemli isimleri konser verecek.

BİR ARABESK MÜZİKALİ

Başrolünde başarılı oyuncu Uğur Aslan’ın oynadığı, bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikâyesiyle harmanlayarak söylediği Bir Arabesk Müzikali 16 Şubat’ta Konya seyircisinin karşısına çıkacak.

KORAY AVCI EN GÜZEL PARÇALARINI SESLENDİRECEK

Konya’da Şubat ayındaki ikinci konser Koray Avcı’nın. Koray Avcı 22 Şubat 2022 Salı Günü Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Sahnesi'nde olacak.

HALUK LEVENT GELİYOR

Şubat ayının yıldız yağmurunda Haluk Levent de var. Türkiye’nin ilk rock şarkıcılarından Haluk Levent 24 Şubat’ta seyircisinin karşısına çıkacak. Anadolu Rock Müziğinin sevilen ismi Haluk Levent Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Sahnesi'nde seyircisini selamlayacak.

MELEK MOSSO 25 ŞUBAT’TA

Son dönemlerde ‘Hayatım Kaymış’ şarkısı ile tüm listelerde 1 numara olan Melek Mosso 25 Şubat’ta Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Sahnesi'nde sahne alacak.

ÖNEMLİ İSİMLER

Türkiye’de özellikle eski şarkıları yorumlamasıyla dikkat çeken isimlerden Ceylan Ertem de 26 Şubat tarihinde Konya sahnesinde olacak.

MART AYINDA İKİ KONSER

Selçuklu Kültür Merkezi’nin etkinlik takviminde Konya’da 2 konser var. 25 Mart tarihinde Grup Abdal ve 27 Mart’ta da Manga Konya seyircisinin önüne çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.