Konya'ya dev termal tesis!

Konya'ya dev termal tesis!

Yenilenen yüzü ile Türkiye’ye şifa kaynağı olacak Karatay Belediyesi İsmil Termal Tesisleri’nin temel atma töreni 7 Mayıs Pazartesi Saat 11:00’de İsmil’de gerçekleştirilecek.

Yeşil ile mimarinin eşsiz uyumunu şifalı suları ile birleştiren İsmil Termal Tesisleri, 17.360 m² alanda yedi bloktan oluşan 112 villada huzurlu bir tatil için özel termal havuz ve otopark ile ev rahatlığını ve konforunu bir arada sunacak.

Tesislerde 200 kişilik restoran, 100 ve 500’er kişilik çok amaçlı toplantı salonları; konferanslara, seminerlere, özel yemekli toplantılara, düğün-nikah ve çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

İsmil Termal Tesisleri; bay, bayan ve çocuk termal havuzları,  sauna, buhar odası ve hamamı, marketi, mescidi, kapalı çocuk oyun alanı ve açık otoparkı ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Misafirler, 110.000m² bahçe alanında büfe-kafeteryası, camisi her bloğa özel otopark alanı, açık voleybol-basketbol sahaları ve fitness alanında spor aktivitelerini gerçekleştirebilecek. Konforu ve şifalı suları aynı konseptte sunan İsmil Termal Tesislerinde günlük konaklama yapmadan tüm imkanlardan faydalanılabilecek.