Konyastore'nin satış sözleşmesine  taraftardan tepki!

Konyastore'nin satış sözleşmesine taraftardan tepki!

Konyastore'nin satış sözleşmesine taraftardan tepki!

KONYASTORE’NİN SÖZLEŞME BELGELERİ YAYINLANDI... SADECE 10 BİN TL...

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan belgeler taraftarın hayli canını sıkmışa benziyor.

Bu iddialara ise, Konyaspor yönetiminin resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; diğer süper lig kulüpleriyle yapılan istişareler sonucu işletmenin kulüp dışındaki şahıslara verilmesi uygun görüldüğü belirtiliyor. Ancak Konyastore Şirketi’nin müdürü Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı olarak görünüyor.

Açıklamada, şirketin cirosuyla ilgili. Konyaspor yönetimi, şirketin “cirosu ne olursa olsun” pay alınacağını açıkladı fakat iki taraf arasında yapılan sözleşmede aylık 50 bin TL alt sınır olarak belirtiliyor. Bu rakamın üzerine çıkan satışlardan kademeli olarak Konyaspor’a yüzde 5’den yüzde 7’ye kadar kâr verileceği 3. maddede ifade ediliyor.

Devamında da  “kulübe hiçbir mali yük getirilmemiştir” deniliyor ancak anlaşmanın 4. maddenin (K) bendinde ilk mağazanın dekorasyon harcamalarının kulüp tarafından yapılacağı, iç dekorasyonun ise şirket tarafından yapılıp Konyaspor’a ödenecek kârdan kesileceği belirtiliyor.

Konyaspor'un bu açıklamaları taraftarı rahatlatmaya yetmedi.Taraftar sosyal medyadan " Konyaspor'dan nemalanma değil Konyaspor kazanan kadar" paylaşımlarıyla ateş püskürdü.

İşte o paylaşımlar:

boykot-konya-store.jpg

Sami Erikçi-Memleket