Konyaspor'un küçük taraftarı Alperen Öztaş toprağa verildi

Konyaspor'un küçük taraftarı Alperen Öztaş toprağa verildi

Konya’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Konyaspor'un küçük taraftarı, Alperen Öztaş (11) toprağa verildi.

Konya’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanandıktan sonra kaldırıldığı hastanede 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Konyaspor'un küçük taraftarı, Alperen Öztaş (11) toprağa verildi. Alperen Öztaş’ın cenazesi öğle namazını müteakip Üçler Mezarlığı’na defnedildi.

Alperen Öztaş’ı son yolculuğuna çok sayıda seveni uğurladı. Cenaze namazına Öztaş ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri; Hakan Salim Çağlayan, Fatih Tınmaz, Memduh Abaz, kulüp genel müdürü  Bahri Bıçakcı, basın mensupları ve çok sayıda taraftar katıldı. 

KONYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI 
Alperen için Atiker Konyaspor Kulübü resmi internet sitesinde başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, "Atiker Konyasporumuzun büyük taraftarı, güzel yavrumuz Alperen Öztaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Onu unutmayacağız. Aziz hatırasını yaşatmaya çalışacağız. Alperenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır, camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadeleri yer aldı.

 

 

alperen-oztas-(3).jpg

alperen-oztas-(1)-001.jpg

abah.jpg

alperen-oztas-(2).jpg


 

Etiketler :