Konyaspor'un borcu 5 milyon euro

Konyaspor'un borcu 5 milyon euro

Konyaspor'da mali tablo ibraz edildi. Borcun yaklaşık olarak 25-26 milyon TL olduğu belirtildi.

Atiker Konyaspor olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Hilmi Kulluk seçildi.  Ramada Otel’de toplantı salonunda düzenlenen ve 3 adayın yarıştığı olağanüstü genel kurul toplantısının divan başkanlığını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan yaptı.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay selamlama konuşmasında, Konyaspor’un geleceğinin bu gününde daha güzel olacağını söyledi.

AlTAY: İNŞALLAH KONYASPOR’UN GELECEĞİ BU GÜNÜNDEN DAHA GÜZEL OLACAK

 Altay, “Konyaspor şehrimizin takımıdır. Bu takımı yönetirken taraftarı unutmamak gerekiyor. Konyaspor yönetiminden beklentimiz sportif başarının yanı sıra mali yönden de başarıdır. Şuan şehirde genciyle yaşlısıyla herkes Konyaspor’dan bahsediyor ve takımın başarılı olması için temenni de bulunuyor. İnşallah Konyaspor’un geleceği bu gününde daha güzel olacak” dedi.

YILMAZ: 5 MİLYON EURO BORÇ VAR
Konyaspor eski başkanı Fatih Yılmaz ise konuşmasında zor bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi. Takımın şu an 5 milyon Euro civarında borcu bulunduğunu kaydeden Yılmaz, 2011 yılından beri kulüp yönetiminde çeşitli görevler aldığını anımsatarak herkesten helallik istedi.
 

Etiketler :