Konyaspor'un başarısı tesadüf değil

Konyaspor'un başarısı tesadüf değil

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili, "Bu başarı bir tesadüf değil, oyuncularımızın inançlarının ve mücadelelerinin sahadaki yansımasıdır"şeklinde konuştu

Akhisar Belediyespor karşısında maç boyunca ortaya konulan oyun ve mücadele ile galibiyeti hak ettiklerine inandıklarını söyleyen Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Yakalanan çıkışın devam etmesi adına kazanmamız gereken bir maçtı. Sahamızda seyircimizin önünde stresi ve zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık. Mağlup duruma düşmemize rağmen oyunu bırakmadık ve ilk yarının son dakikasında gelen gol takımımızın soyunma odasına moralli girmesini sağladı. İkinci devrenin başında öne geçmemiz mücadele gücümüzü arttırdı. Kalan dakikalarda bizim ve rakibimizin değerlendiremediği fırsatlar ve direkten dönen toplar var. Gerçekten seyir zevki yüksek ve sonu bizim adımıza iyi biten bir karşılaşma oldu. Üst gruptaki yerimizi sağlamlaştırma adına çok değerli bir galibiyet aldık. Teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Desteğini her zaman olduğu gibi esirgemeyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Ahmet Baydar, ligin 21.haftasında deplasmanda K.Erciyesspor’a karşı alınan yenilginin Torku Konyaspor adına bir milat olduğunu belirterek, “O maçtan sonra oynanan 7 maçta yenilgi yüzü görmedik ve bu süreci 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 15 puan toplayarak müthiş bir çıkış yakaladık. Bu başarı bir tesadüf değil, oyuncularımızın inançlarının ve mücadelelerinin sahadaki yansımasıdır. Takımımız yaşanan sakatlıklara rağmen bunları bahane etmeden mücadelesini sürdürüyor. Yakalanan yükselişte başta teknik heyetimiz ve oyuncularımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyoruz. Kalan haftaları da en iyi sonuçlarla kapatıp ligi en iyi yerde tamamlayacağız” dedi.