Konyaspor'un Avrupa'daki rakiplerinin hafta performansı

Konyaspor'un Avrupa'daki rakiplerinin hafta performansı

Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Salzburg ve Olympique Marsilya haftayı 3 puanla kapattı. Vitoria ise yenildi

 

Salzburg ligde 3 puan aldı

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 8. haftasında Mattersburg'u 2-1 yendi.

Geçen hafta Sturm Graz'a 1-0 kaybeden Salzburg, ligin 8. haftasında Mattersburg'a konuk oldu. İlk devre, Salzburglu Dabbur'un 12 ve Mattersburglu Gruber'in 18. dakikada kaydettiği gollerle 1-1 sona erdi. Salzburg, Haidara'nın 90+4'üncü dakikadaki golüyle maçı 2-1 kazandı.

Puanını 17'ye yükselten Salzburg, lider Sturm Graz'ın bir puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu.

 

Olympique Marsilya deplasmanda galip

 

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Olympique Marsilya, Fransa Futbol Ligi'nin (Ligue 1) 6. haftasında konuk olduğu Amiens'i 2-0 yendi.

Ligue 1'deki son 2 maçında Monaco ve Rennes'e yenilen Olympique Marsilya, ligin 6. haftasında Amiens ile deplasmanda karşılaştı.

Olympique Marsilya, ilk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmadan Njie'nin 52 ve 55. dakikalarda attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Olympique Marsilya, puanını 10'a çıkararak 6. sıraya yükseldi.

 

  Vitoria 2-1 yenildi

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımlarından Medipol Başakşehir'in rakiplerinden Braga, Atiker Konyaspor'un rakiplerinden Vitoria Guimaraes'i ağırladı.

Braga, Paulinho'nun 23 ve Ahmed Hassan'ın 45+1'inci dakikada gelen golleriyle karşılaşmayı 2-1 kazandı. Vitoria Guimaraes'in golünü ise 37. dakikada Raphinha kaydetti.

Puanını 9'a çıkaran Braga, 6. sıraya yükseldi. 7 puanda kalan Vitoria Guimaraes ise 9'unculuğa geriledi.

 

Etiketler :