Konyasporluyuz.com'dan Memleket'e ödül

Konyasporluyuz.com'dan Memleket'e ödül

Konyaspor taraftarlarının sosyal medya platformu olan www.konyasporluyuz.com internet adresi 'Twitter'ı en iyi kullanan gazete' ödülüne Memleket gazetesini layık gördü.

Twitter üzerinden yapılan ankette Memleket, oyların yüzde 32'sini alarak birinci oldu. www.konyasporluyuz.com adresi yöneticilerinden Ebubekir Akça, "Yerel basınımızın şehrimiz için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Konya'ya ve Konyaspor'a sahip çıkan yerel medyamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Düzenlediğimiz ankette Konyaspor taraftarı Memleket gazetesini birinci yaptı, site olarak biz de gazetenizi çok başarılı buluyoruz. Başarıların devamını diliyoruz" dedi.

ERİKÇİ: MUTLULUK VERİCİ

www.konyasporluyuz.com takipçilerinin kendilerini böyle bir ödüle layık görmelerinin mutluluk verici olduğunu belirten Memleket Gazetesi Spor Editörü Sami Erikçi, "Bu ödüle gazetemizi layık gören www.konyasporluyuz.com ailesine ve Konya spor taraftarına teşekkür ederiz. 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz başarıları 2017 yılında daha yukarılara çekme hedefindeyiz.  Sosyal medyanın bugün hayatımızın en önemli parçalarından birisi haline geldiği yadsınamaz bir gerçek. Konyaspor'un sosyal medyada daha güçlü olabilmesi için www.konyasporluyuz.com gibi internet sayfalarına ihtiyacımız var. 2016 yılında gazetemizin spor müdürlüğünü yapan Veli Özkan kardeşimize de katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi. Memleket