Konyasporlu genç kaleci Milli Takıma çağrıldı

Konyasporlu genç kaleci Milli Takıma çağrıldı

U18 Milli Takımın Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu. Kadroya Konyaspor'dan kaleci Ahmet Çolak da çağrıldı

U18 Milli Takımın Slovakya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Kadroya Konyaspor'dan kaleci Ahmet Çolak da çağrıldı.

23 ve 25 Ekim 2018 tarihlerinde, Senec'te Slovakya ile iki hazırlık maçı yapacak Milli Takımda, aday kadroya davet edilen oyuncular 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 19.00'da İstanbul Kavacık Limak Eurasia Luxury Hotel'de bir araya gelecek ve 2 gün boyunca çalışmalarını Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacak.

22 Ekim 2018 Pazartesi günü Viyana üzerinden maçların oynanacağı Senec kentine geçecek U18 Milli Takım, Slovakya ile ilk hazırlık maçını 23 Ekim 2018 Salı günü TSİ 17:00'de oynayacak


U18 Milli Takımın Slovakya maçları aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler:
Ahmet Çolak (Atiker Konyaspor), Ersin Destanoğlu (Beşiktaş A.Ş.)

Defans:
Adem Doğan (Kayserispor), Berk Akdemir (Galatasaray A.Ş.), Erdoğan Kaya (Beşiktaş A.Ş.), Erkan Akalp (1. FC Köln), Işık Kaan Arslan (Galatasaray A.Ş.), Kerem Kalafat (Beşiktaş A.Ş.), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş A.Ş.)

Orta Saha:
Atalay Gürel (Altınordu A.Ş.), Batuhan Draga (Kasımpaşa A.Ş.), Güney Gencel (Galatasaray A.Ş.), Kaan Kurt (Borussia Mönchengladbach), Muhammed Gümüşkaya (Fenerbahçe A.Ş.), Oğuzhan Akgün (Beşiktaş A.Ş.), Serkan Bakan (Göztepe A.Ş.)

Forvet:
Ali Yavuz Kol (Galatasaray A.Ş.), Muhammet Arslantaş (Medipol Başakşehir FK)

Teknik Direktör: Ahmet Ceyhan

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

 

Etiketler :