Konyaspor’dan teröre lanet!

Konyaspor’dan teröre lanet!

Atiker konyaspor Kulübü, Hakkari’deki alçak terör saldırında şehir düşen Nurcan ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için başsağlığı mesajı yayımlad

 

Atiker konyaspor Kulübü, Hakkari’deki alçak terör saldırında şehir düşen Nurcan ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Hakkari Yüksekova’da PKK’nın yola tuzakladığı EYP’nin patlaması sonucu bir askeri personelimizin eşi Nurcan ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya’nın hayatını kaybettiğini büyük bir teessür içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Yüksekova’daki bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehit anne ve bebeğine Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz” denildi.

ÖZTÜRK İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Atiker Konyaspor Kulübü, ayruca Green White Taraftar Grubu Tribün Lideri Sedat Öztürk’ün kardeşi Emrah Öztürk’ün hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “Merhuma Allah’tan rahmet, başta Green White Taraftar Grubu Tribün Lideri Sedat Öztürk olmak üzere ailesine, sevenlerine ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz” denildi.