Konyaspor'dan Suat Kaya'ya vefa

Konyaspor'dan Suat Kaya'ya vefa

Torku Konyaspor'a geçmiş yıllarda başkan, yönetici, tekniik adam ve futbolcu olarak hizmet veren isimleri onure etmek adına düzenlenen 'Efsanelere Vefa' ödül töreninin ilk konuğu eski futbolculardan Suat Kaya oldu.

1987-1993 yılları arasında 5 sezon forma giyen ve 1987-88 sezonunda takımımızla birlikte şampiyonluk sevinci yaşayarak Süper Lig'e yükselen kadroda yer alan Suat Kaya, Torku Konyaspor'un Galatasaray ile Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynadığı karşılaşma öncesinde ödüllendirildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor tarihine verdikleri mücadele ve emeklerle katkı sağlayan isimlerin unutulmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen organizasyonun Suat Kaya ile başladığını ve bundan sonra da devam edeceğini belirtti ve Kaya'ya kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, konuşmaların ardından Suat Kaya'ya günün anısına bir plaket, buket, 42 numaralı isminin yazılı olduğu Konyaspor forması ve 1987-88 sezonunda şampiyon olan kadroda yer aldığı fotoğrafı takdim etti.

1-010.png1-010.png