Konyaspor'dan Başkent seferi

Konyaspor'dan Başkent seferi

Ligde son oynadığı 9 maçta galibiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlılar yarın MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

 

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta maçında yarın MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücadelede Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Yusuf Bozdoğan yaparken maçın 4. hakemi Ramazan Keleş olacak.

EN SON 2017’DE YÖNETMİŞTİ
Atiker Konyaspor uzun süre sonra Koray Gençerler yönetiminde maça çıkacak. Gençerler, Konyaspor’un en son 1 Ekim 2017 tarihinde Evkur Yeni Malatyaspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada düdük çalmıştı. Konyaspor Süper Lig’de Koray Gençerler yönetiminde çıktığı 6 karşılaşmada; 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 de yenilgi aldı.  Yeşil-beyazlılar; Koray Gençerler yönetiminde Türkiye Kupası ve 1. Lig dahil bugüne kadar çıktığı toplam 12 maçta ise; 2 galibiyet,  6 beraberlik, 4 de yenilgi aldı.

LİGDE 26. RANDEVU

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olacak Atiker Konyaspor, rakibiyle  Süper Lig’de tarihinde 26. maçına çıkacak. 2 takım arasında 25 maçın 11’ini Konyaspor, 11’ini Ankaragücü kazanırken 3 maç da beraberlikle neticelendi. Konyaspor bu maçlarda rakip fileleri 34 kez havalandırırken kalesinde 43 gol gördü.

SON MAÇLARDA KARTAL ÜSTÜN

Atiker Konyaspor Ankaragücü’ne karşı son dönemlerde üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlılar Başkent ekibiyle Süper Lig’de oynadığı son 8 maçın 6’sını kazanırken 2 maçta sahadan gülerek arılan taraf Ankaragücü oldu.

TRAORE CEZALI

Atike Konyaspor’da yarınki mücadelede sarı kart cezalısı A.Razack Traore  ile sakat olan Petar Filipovic forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlılarda kart cezası sona eren Skubic maçta forma giyebilecek Ev sahibi MKE Ankargücü’nde ise eksik oyuncu bulunmuyor.

HASRETİ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Atike Konyaspor ligde son oyandı 9 maçta galibiyet yüzü göremedi. Yeşil-beyazlıklarda tek düşünce Ankaragücü’nü yenerek galibiyet hasretini sonlandırmak. Konyaspor, Ankara’dan 3 puanla dönerek Galatasaray maçına moralli çıkmak istiyor

Etiketler :