Konyaspor'dan açıklama

Konyaspor'dan açıklama

Atiker Konyaspor Kulübü, geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak Malatyaspor maçıyla ilgili bilet düzenlemesi hakkında açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda E.Y. Malatyaspor maçının elektronik bilet satış geliri Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Bu açıklamanın hemen ardından Konyalı bazı işadamları kurum ve kuruluş temsilcileri kulübümüzü arayarak kampanyaya katkı sağlamak istediklerini beyan etti.

Konuyla ilgili harekete geçen kulübümüz Passolig yetkilileriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Passolig’de hizmet bedeli almayarak kampanyaya destek oldu. Bu işbirliği çerçevesinde gerekli düzenlemeler yapıldı.

ÜCRETSİZ YÜKLEME YAPILACAK

Buna göre, 1 Mart 2018 Perşembe saat 10:00’da Passolig gişelerinden, passolig kartı olması kaydı şartıyla maçtan bir gün önce Cumartesi saat 18:00’a kadar şehit aileleri ve gaziler, öğrenciler, öğretmenler, huzurevi sakinleri, sevgi evlerinde kalan çocuklarımız kimliklerini görevlilere ibraz etmeleri halinde, işadamlarımızın bağışlarıyla sınırlı, ücretsiz yükleme desteğinden faydalanabileceklerdir.

RESMİ HESAPLARIMIZDAN DUYURULACAK

Taraftarımızın büyük bir bölümünün cezalı olduğu bu önemli maç öncesinde kulübümüzü yalnız bırakmak istemeyen ve geliri tamamen Mehmetçik Vakfına aktarılacak kampanyaya bağışta bulunup toplu olarak elektronik maç bileti satın alan şahıs, kurum ve kuruluşlar resmi hesaplarımızdan duyurulacaktır.

KAMPANYA HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1-     Kampanya, şahıs, kurum ve kuruluşların bağışlarıyla sınırlı olacaktır.

2-     Passolig zorunluluğu vardır.

3-     Ücretsiz yüklemeler Passolig gişelerinde yapılacaktır.

4-     Kampanya Perşembe saat 10:00’da başlayacak Cumartesi günü saat 18:00’da sona erecektir.

5-     Mehmetçiğe destek kampanyasına bağışta bulunan kurum, kuruluş ve şahıslar resmi hesaplarımızdan duyurulacaktır.

 

Kampanyaya katılmak isteyen kurum, kuruluş ve şahıslar için;  

KONYASPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

DENİZBANK ZAFER ŞUBESİ

TR07 0013 4000 0017 0209 5000 51

DEKONT AÇIKLAMASI:

Gönderen/Kurum yada şahsın adı  MEHMETCİK VAKFI KAMPANYASI BAĞIŞ BEDELİ