Konyaspor'da transferde hareketlilik bekleniyor

Konyaspor'da transferde hareketlilik bekleniyor

Şu ana kadar Bajic ve Alper Uludağ’a imza attıran Konyaspor’da, 9 Temmuz’da başlayacak Bolu kampına kadar transfer hareketliliği bekleniyor

2019-2020 Futbol Sezonu için 5 Temmuz’da topbaşı yapacak Konyaspor, 9 Temmuz’da Bolu’da ilk etap kamp çalışmalarına başlayacak. Yeşil-beyazlılarda yeni transferlerin kampa yetişmesi bekleniyor. Şu anda Bajic ve Alper Uludağ’la sözleşme imza imzalayan yeşil-beyazlılarda birçok oyuncunun ismi takımla anılıyor.

İSİM ÇOK

Bursaspor’dan Aytaç Kara, Astana'da Marin Anicic, Akademija Pandev’den Ljupcho Doriev, Partizan’dan Goran Zakaric, Ludogorest Razgrad’dan Jody Lukoki gibi isimler yeşil-beyazlılarla adı anılan oyuncular arasında yer alıyor.

AYTAÇ VE ANİCİC YAKIN

Söz konusu isimler arasında Bursasporlu Aytaç ile Astana'da Marin Anicic’in Konyaspor’a yakın isimler olduğu belirtiliyor. Vatani görevini tamamlayan Aytaç’ın Bursaspor’da başkanlığa seçilen Mesut  Mestan’la görüşeceği öğrenildi. Kulüpten yaklaşık 6,5 milyon TL alacağı bulunan 26 yaşındaki ismin alacaklarına karşılık bonservisinin verilmesini isteyeceği takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildireceği ifade edildi. Aytaç’ı Konyaspor’un yanı sıra Malatyaspor da istiyor. Konyaspor’un Boşnak stoper Anicic’le de büyük ölçüde anlaştığı bir akislik olmadığı takdirde imzaların atılacağı ifade ediliyor.