Konyaspor'da Rıza Çalımbay sesleri

Konyaspor'da Rıza Çalımbay sesleri

Hilmi Kulluk yönetimi teknik direktör i.in çalışmalara başladı. Kulluk yönetiminin Rıza Çalımbay’la görüştüğü ve görüşmenin de olumlu geçtiği öğrenilirken Rıza Çalımbay da “neden olmasın” diyerek Konyaspor’a yeşil ışık yaktı

Atiker Konyaspor’da yapılan seçimin ardından göreve seçilen Hilmi Kulluk ve ekibi kolları sıvadı. Kulluk yönetiminin ilk iş olarak teknik direktör sorununu çözeceği, yeni hocanın istek ve görüşleri doğrultusunda da transfer çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

ÇALIMBAY’DAN YEŞİL IŞIK

 Konyaspor'un gündemine aldığı Rıza Çalımbay, katıldığı radyo programında  geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İsviçre temsilcisi Lugano'dan teklif aldığını ancak anlaşamadığını ifade eden Çalımbay, Konyaspor’a yeşil ışık yaktı. Rıza Çalımbay, “Atiker Konyaspor'dan teklif aldım. İsviçre temsilcisi Lugano'yla ikinci aşamada maddi sorunlardan kaynaklı anlaşamadım. Yurt içerisinde hedefi olan bir takımda yoluma devam edeceğim. Bu takım Konyaspor neden olmasın” diye konuştu.

ÇOK SAYIDA TAKIM ÇALIŞTIRDI

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’u çalıştıran 55 yaşındaki deneyimli teknik adam sezon sonu bu görevinden ayrılmıştı. Teknik adamlık kariyerine 2001 yılında Beşiktaş’ta antrenör olarak başlayan Rıza Çalımbay; Göztepe, Denizlispor,  MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Osmanlıspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor ve Trabzonspor takımlarını çalıştırdı.

TRABZONSPOR İÇİN  TFF’YE BAŞVURDU

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuruda bulundu. Geçtiğimiz sezon Bordo-Mavililer’i çalıştıran 55 yaşındaki deneyimli teknik adam, Karadeniz ekibinin  kendisine olan 450 bin avroluk (2 milyon 400 bin TL) borcunun geri ödenmesi için federasyona talebini iletti.

Etiketler :