Konyaspor’da olursa 1-2 transfer

Konyaspor’da olursa 1-2 transfer

Önceliğin iç transfer olduğu Konyaspor’da, Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda devre arası 1 en fazla 2 transfer yapılmasının planlandığı öğrenildi

Önceliğin iç transfer olduğu Konyaspor’da, Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda devre arası 1 en fazla 2 transfer yapılmasının planlandığı öğrenildi

 

 

Atiker Konyaspor devre arasında Aykut Kocaman’ın planlaması doğrultusunda transfer politikası izleyecek. Oturmuş bir kadroya sahip olan yeşil-beyazlılar, hem iskeleti bozmamak hem de takımın maddi yapısını düşünerek mevcut kadroyu muhafaza yoluyla sezonu tamamlamak istiyor. Yeşil-beyazlılarda, uygun isimler bulunması durumunda 1 en fazla 2 transferle 2. devreye başlanılması planlanıyor.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Atiker Konyaspor’da öncelik iç transfer. Sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerden Ömer Ali Şahiner’le sözleşme yenileyen yeşil-beyazlılar; Deni Milosevic ve Nejc Skubic’le de sözleşme yenilemek için görüşme yaptı. Düşünmek için biraz süre isteyen iki oyuncudan gelecek cevabı bekleyen yeşil-beyazlı yönetim Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda A. Razack Traore, Mustapha Yatabare ve Moryke Fofana’yla da masaya oturacak.

ACİLİYET SOL BEKTE

Sol kanatta Ferhat Öztorun’a alternatif oyuncusu olmayan Konyaspor’un öncelikle bu kanada bir takviye yapmayı planladığı öğrenildi.  Bunun yanında uygun ve kaliteli bir transfer bulması halinde en fazla 1 transfer daha yapmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar Beşiktaş’ın kanca attığı Adis Jahovic kaldığı takdirde forvete transfer düşünmüyor. Jahovic, Beşiktaş’a giderse yeşil-beyazlılar için acil forvet transferi gündeme gelecek.

GÖNDERİLECEKLER

Yeni transferlerden genel anlamda memnun olan yeşil-beyazlılar, uzun süredir takımda forma şansı bulmayan Musa Araz’ı yine fazla forma şansı bulmayan Wilfred Moke’yi, olması dahilinde olursa bonservisiyle, olmazsa da kiralık olarak başka takımlara vermeyi planladığı öğrenildi. Musa Araz’ın 2022, Wilfred Moke’nin ise 2020’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.