Konyaspor'da, Mustafa Reşit Akçay'dan 'ayrılık' sinyali

Konyaspor'da, Mustafa Reşit Akçay'dan 'ayrılık' sinyali

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, deplasmanda 2-1 kaybedilen Kayserispor maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

 

Bu sezon Konyaspor'da başarılı olmadığını dile getiren Reşit Akçay, "Mevcut olan yapıyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Konyaspor üzerinde bir dikkat eksikliği var. Konyaspor'un üzerine yapılan bazı çabalara anlam veremiyorum. Bunlara sığınmak istemiyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl çok başarılı olamadım. Bazen insan geriye çekilmeyi bilmeli. Zaten spor kamuoyu birilerinin şikayetinden bıktı. Doğru yapıyorsan şikayet etmeyeceksin, yapamıyorsan evine gideceksin" dedi. 

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Akçay maç sonu basın toplantısında ise şunları söyledi:  “Zor bir deplasman oynadık. Bireysel hatalar oluyor. Bunun önüne geçmemiz lazım. Oyuncularımı kutluyorum. Bunlar maçın sonuçları. Kaybettik, üzgünüz. Önümüzdeki maçlara arkadaşlarımız çok daha iyi hazırlanarak kendilerini ifade edecektir. Konyaspor büyük bir camia. Sorunları çözebilir. Önümüzdeki günler bunları göstermek için uygun zaman olacak” diye konuştu. Spor Servisi

Etiketler :