Konyaspor'da kongre günü

Konyaspor'da kongre günü

Konyaspor'da, “Seçimli Olağanüstü Genel Kurul” bugün saat 18.00'da Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konyaspor'da, “Seçimli Olağanüstü Genel Kurul” bugün saat 18.00'da Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Hilmi Kulluk’tan başka şu ana kadar adaylığını açıklayan ismin olmadığı kognrede Hilmi Kulluk’un tek aday olarak seçime girmesi ve güven tazelemesi bekleniyor.

1. GÜNDEM TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ

Bugünkü kongrede birinci gündem tüzük değişikliği olacak. Yeşil-beyazlılar daha önce değiştirilecek tüzüğü kamuoyuyla paylaşmıştı. Üye sayısı artırılan Konyaspor’da mevcut üye sayısı ve kulübün borcu da kamuoyuna açıklanacak. 14 kişiye düşürülmesinin planlanan yeni yönetim de belli olacak. Yönetimde bazı isimlerin değişeceği öğrenildi.

ÇOĞUNLUK SAĞLANMASI BEKLENİYOR

Selçuklu Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan genel kurul, 3'te 2 çoğunluğun hazır bulunması halinde gerçekleştirilecek. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise ikinci toplantı 20 Haziran günü çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Ancak bugünkü kongrede yeterli çoğunluğun sağlanması ve kongrenin 2. toplantıya kalmayacağı tahmin ediliyor.

İSİM SPONSORLUĞU

Öte yandan 3 yıldır isim sponsoru olan Atiker ile anlaşmanın sona erdiği Konyaspor’da bugünkü kongrede isim sponsorluğu konusunun da gündeme gelmesi bekleniyor. Arya reklam şirketi ile önceki yönetim zamanında yapılmış  kulübü kendi evinde kiracı duruma düşürerek geleceğini ipotek altına alan ve bozulması halinde yüklü tazminat konulan anlaşma, ekonomik tablodan taviz vermek istemeyen Kulluk yönetiminin elini kolunu bağlıyor. Edinilen bilgilere yeşil-beyazlı ekibin bu sezon sadece Konyaspor adıyla ligde mücadele edecek. 

Etiketler :