Kombine satışları  passo ve gişelerden aynı anda başlayacak

Kombine satışları passo ve gişelerden aynı anda başlayacak

Atiker Konyaspor’un Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak 2017-18 sezonu kombine kartlarının satışı gün içerisinde başlayacak

 

Atiker Konyaspor’da 2017-2018 Futbol Sezonu kombine kartları bugün satışa çıkıyor. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre,  

bugün satışa çıkacağı açıklanan kombine bilet satışlarında, Passolig üzerindeki düzenlemelerin uzaması nedeniyle henüz başlanamadığı, düzenlemelerin sonuna gelindiği, son düzenlemelerin de tamamlanmasıyla bugün, gün içerisinde hem www.passo.com.tr üzerinden hem de Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu gişelerinden aynı anda satışa başlanacağı öğrenildi.

 

TAKSİT İMKANI

 Konyaspor Bonuscard, İş Bankası, Halkbank,  Bonus Cardlar, Word Cardlar ve passolig kredi kartlarına vade farklı 6 ay taksit imkânı  seçenekler arasında yer alacak. Kombineler Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde geçerli olmayacak. Ancak kombine kart sahiplerine bu maçlar için öncelikli bilet satış hakkı tanınacak.

UEFA VE KUPA DAHİL DEĞİL

Kombine satışları ilk olarak 17-22 Temmuz 2017 tarihleri arasında mesai bitimine kadar, 2016-2017 sezonu kombine sahibi taraftarlara öncelikli satış hakkı ile başlayacak. Kombinelere bu sezon Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa maçları dahil edilmeyecek. Genel kombine satışlarının başlama tarihi ise 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olacak.

BAYANLARA YÜZDE 50 İNDİRİM

Geçtiğimiz sezondan kombine kart sahipleri, mevcut tribününden yüzde 10 indirimli olarak yer tahsisi yapabilecek. 65 yaş üstü taraftarları ise batı alt tribünü için 150 TL karşılığında devredilemeyen kombine kartı sahibi olabilecekler. Bayan taraftarlara  yüzde 50 indirim uygulanacak. Konyasporlu bayan taraftarlar indirimli, ancak devredilemeyen kombine kartlarını stadyum gişelerinden ve ilgili web adresinden satın alabilecek. 

İŞTE FİYATLAR

konyaspor-kombine-kart-bilgilendirmesi-.jpg

Etiketler :