Konyaspor'da halef-selef yönetimler arası kavga büyüyor! FETÖ göndermesi!

Konyaspor'da halef-selef yönetimler arası kavga büyüyor! FETÖ göndermesi!

Konyaspor'da halef-selef yönetim arası kulüp borcu üzerinden başlayan tartışma büyüyor

Konyaspor'da halef-selef yönetim arası kulüp borcu üzerinden başlayan tartışma büyüyor.  Önceki yönetim kanadından borçla ilgili yapılan açıklamaya sert bir açıklamayla karşılık veren Atiker Konyaspor yönetiminin açıklamasında, “Kulübümüzün itibarı önceki yönetim ve başkanlarının marifetleriyle yerle bir olmuştur. Gittiğimiz deplasmanlarda utanç vesilesi tezahüratlar ve ağır suçlamalar nedeniyle camiamızın başı öne eğilmiştir” denilerek üstü kapalı  FETÖ soruşturmasına da gönderme yapıldı

kavga-buyuyor-(1).jpg

Aitker Konyaspor'dan yapılan açıklamada, önceki yönetimle ilgili, "Kamuoyunun malumu geçtiğimiz sezon mevcut yönetim hem dışarıda hem de içeride herkesle problem yaşamıştır. Camiayı kulübe küskün hale getirmiştir... Bir sezon önce vicdanları yaralayan transfer planlamalarıyla ilgili hesap veremeyenlerin hesap sormaya kalkmalarını camiamızın takdirine bırakıyoruz" ifadeleri dikkat çekti.

kavga-buyuyor-(2).jpg

'UTANÇ VESİLESİ TEZAHÜRATLAR'

Açıklamada en dikkat çeken FETÖ soruşturmalı göndermeli kısım ise şu oldu:

"Gelinen noktada asıl konuşulması gereken konu yönetime geldiğimiz dönemde Atiker Konyaspor ile ilgili ülke genelindeki olumsuz ve yerleşmiş kanıdır.

Kulübümüzün itibarı önceki yönetim ve başkanlarının marifetleriyle yerle bir olmuştur.

Gittiğimiz deplasmanlarda utanç vesilesi tezahüratlar ve ağır suçlamalar nedeniyle camiamızın başı öne eğilmiştir..."

 

Etiketler :