Konyaspor'da gözler transferde

Konyaspor'da gözler transferde

Konyaspor’da olağanüstü kongre sonrası gözler transfere çevrildi. Aatif Chahechouhe’yu gündemine alan yeşil-beyazlılarda Faslı oyuncunun Antalyaspor’u tercih etmesiyle gündem değişti.

Konyaspor’da olağanüstü kongre sonrası transfer çalışmaları hız kazandı. Yeşil-beyazlılar ilk transferini eski oyuncusu Riad Bajic’i alarak gerçekleştirdi. Aatif Chahechouhe’yu gündemine alan yeşil-beyazlılarda Faslı oyuncunun Antalyaspor’u tercih etmesiyle gündem değişti. Yeşil-beyazlılarda adı eski  takımı Göztepe ile anılan Jahovic konusunda belirsizlik sürüyor. Yeşil-beyazlılarda forvet transferinin Jahovic’in durumuna bağlı olduğu belirtiliyor. Makedon oyuncuyla yolların ayrılmaması durumunda forvet hattına başka oyuncu alınmayacağı yolların ayrılması durumunda ise forvet transferinin gündemine geleceği öğrenildi.

DEFANSTA DA DEĞİŞİKLİK

Atiker Konyaspor’da defansta da değişikler olacak. Yeşil-beyazlı yönetimin Aykut Kcoaman’ın raporu doğrultusunda Uğur Demirok’la yollarını ayırmaya çalışacağı öğrenildi. Kocaman tarafından fazla tutulmayan Uğur Demirok’un Konyaspor’la 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Uğur’un kabul etmesi ve uygun takım bulunması halinde durumunda 30 yaşındaki stoperle yolların ayrılabileceği ifade ediliyor. Kocaman’ın raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Leonard Zuta’dan beklediği verimi alamadığı ve bu oyuncuyla da şartlar uygun olması halinde yolların ayrılmasını istediği öğrenildi. Zuta’nın 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

‘ALİ’ KARARLARI TEPKİ ÇEKTİ
Konyaspor yönetimi geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna yarım sezonluğuna bünyesine kattığı 35 yaşındaki Ali Çamdalı ile yeni sözleşme yapma kararı aldı. Yeşil-beyazlı yönetim yine sık sık eleştirilerin hedefi olan ve yeşil-beyazlılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki Ali Turan’la da

yolların ayrılması gibi bir düşüncenin olmadığının açıklanması taraftarların tepkisini çekti. Taraftarlar sosyal medyada “35 yaşındaki iki Ali ile devam” kararını eleştirildi.

4 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTTİ

Konyaspor yönetimi sözleşmeleri biten Ali Çamdalı ile birlikte 4 oyuncudan; Yatabare ve Abdou Razack Traore ile yola devam etmeme kararı almış, Moryke Fofana’ya ise teklif sunmuştu. Fofana, Süper Lig ekibi Malatyaspor’la prensipte anlaştı.

Etiketler :