Konyaspor'da gözler Aykut Kocaman'da

Konyaspor'da gözler Aykut Kocaman'da

Yeşil-beyazlıların Aykut Kocaman’la görüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı bir aksilik olmadığı takdirde tarafların masaya oturacağı iddia edildi

Atiker Konyaspor’da Rıza Çalımbay’la yolların ayrılmasının ardından “Yeni hoca kim olacak?” sorularına cevap aranıyor. Yeşil-beyazlı camiada ilk akla gelen isim Aykut Kocaman… Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran ancak Ali Koç yönetiminin takımda düşünmediği Aykut Kocaman sarı-lacivertli takımla yollarını ayırdıktan sonra başka teklifleri kabul etmemişti. Konyaspor kulübü ikinci başkanı Selçuk Aksoy, geçtiğimiz hafta Aykut Kocaman'la İstanbul’da bir görüşme gerçekleştirip prensipte anlaştığı bir aksilik çıkmadığı takdirde Kocaman’la masaya oturacağı öğrenildi.

SEZON BAŞINDA KONYASPOR’UN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ

Atiker Konyaspor, yeni sezon öncesinde eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın kapısını çalmış ancak 53 yaşındaki teknik adam, Atiker Konyaspor'un bu teklifini “Biraz dinlenmek istiyorum, takım çalıştırmayı düşünmüyorum” deyip teşekkür ederek geri çevirmişti. Aykut Kocaman’a Konyaspor’un yanı sıra Göztepe de ciddi teklifte bulunmuş Kocaman, İzmir ekibinin teklifini de geri çevirmişti. 

 

Etiketler :