Konyaspor'da "Avrupa" sesleri

Konyaspor'da "Avrupa" sesleri

Ligin 2. devreye deplasmandaki Büyükşehir belediye Erzurumspor maçıyla başlayan Atiker Konyaspor’da galibiyet UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya yönelik inancı artırdı.

 

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Atiker Konyaspor deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti ve ikinci yarıya galibiyetle başladı. Galibiyet Atiker Konyaspor’da UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya yönelik inancı artırdı. Ligde 2. sıradaki Galatasaray’ın 4, dördüncü sıradaki Kasımpaşa’nın 1 puan gerisinde bulunan Konyaspor’da Antalyaspor maçının da kazanılması halinde takımın iyi bir hava yakalayacağına olan inanç tam.

KOCAMAN, ÖZELLİKLE İLK 2-3 MAÇ ÖNEMLİ DEMİŞTİ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman devre arasında yaptığı açıklamalarda puan takımlar arasındaki puan farklarının yakınlığına ve takımlarının bir çoğunun gücünü birbirine yakın olduğunda dikkat çekerek, “Alacağının birkaç galibiyet sizi üst sıralara taşır, alacağının birkaç mağlubiyet aşağı sıralara düşürür” diyerek Konyaspor açısında özellikle 2. devrede ilk  2-3 maçta alınacak sonucun bu anlamda belirleyici olacağına dikkat çekmişti. Aykut Kocaman, Erzurumspor galibiyetinin de takımın yönünü belirleme adına önemli olduğunu ifade etmişti. 

 

ridavn-dilmen.jpg

Rıdvan Dilmen:

EN BÜYÜK ÇIKIŞI KONYASPOR YAPACAK

Ünlü Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig’in ikinci devresinde en büyük çıkışı Konyaspor’un yapacağını düşündüğünü söyledi. Süper Lig’de start alan 2. devrede takımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçe ikinci yarı çıkışa geçecektir. Ama en büyük çıkışı Konyaspor yapacaktır diye düşünüyorum. Fenerbahçe'nin sezonu 5-7 arasında bitireceğini düşünüyorum. Konyaspor'un da ilk 5'te bitireceğini tahmin ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :