Konyaspor'da Artem Kravets harekatı

Konyaspor'da Artem Kravets harekatı

Yatabare ile söz kesen yeşil-beyazlılar, Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Artem Kravets’i renklerine dahil etmek için girişimlere başladı. 1.89’luk santrafor için Bursaspor ve Göztepe’nin de devrede olduğu öğrenildi

Atiker Konyaspor’da forvet için sürpriz bir ismi gündeme aldı. Kardemir Karabüksporlu Mustapha Yatabare ile söz kesen yeşil-beyazlılar, rotayı Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımında forma giyen Artem Kravets’e çevirdi. Yeşil-beyazlı kulübün 28 yaşındaki santrafor için Dinamo Kiev’le temasa geçtiği öğrenildi.

konyasporda-artem-kravets-(2).jpg

BURSASPOR VE GÖZTEPE DE DEVREDE

Atiker Konyaspor’un Artem Kravets için Dinamo Kiev’le görüşmelere başladığını Ukrayna basını da doğruladı. Haberlerde; sözleşmesi sezon sonu bitecek Kravets’in Dinamo Kiev’le yeni bir sözleşme imzalamayı reddettiği, 1.89 boyundaki futbolcu için, Atiker Konyaspor’un yanı sıra Süper Lig’den Bursaspor ve Göztepe’nin de devrede olduğu ifade edildi.

14 MAÇTA 3 GOL ATTI

Dinamo Kiev altyapısından yetişen Artem Kravets, Kiev’in yanısıra Arsenal Kiev, Almanya’nın Stutugart, İspanya’nın Granada gibi takımlarda forma giydi. Bu yıl takımında 9 'u lig olmak üzere 14 maçta   forma giyen Kravets 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Kravets; Arsenal Kiev, Stutugart, Granada ve Dinamo Kiev’de ise toplam 194 maçta 52 gol attı 17 de asit yaptı.

20 KEZ A MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ

Artem Kravets 20’si A Milli olmak üzere toplam 51 kez Ukrayna Milli Takımlarında forma giydi ve 7’si A Milli Takımda olmak üzere 14 gol kaydetti. M. Mustafa Özdemir-Memleket

konyasporda-artem-kravets-(3).jpg

 

Etiketler :