Konyaspor'da Antalya kampı başıyor

Konyaspor'da Antalya kampı başıyor

Atiker Konyaspor’un Antalya kampı bugün başlıyor. Yeşil-beyazlılar kampta 3 hazırlık maçı yaparak 2. yarıya hazırlanacak

 

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonunun 2. yarı hazırlıklarına bugün başlıyor. Yeşil-beyazlılar Antalya Belek’te kampa girecek.  Yeşil-beyazlılar kamp süresince en az  3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. 6 Ocak’ta TFF 1. Lig ekibi Hatayspor, 10 Ocak’ta TFF 1. Lig ekibi Altınordu ile hazırlık maçları yapacak yeşil-beyazlılar 12-13 Ocak tarihlerinde ise TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar duruma göre 1 hazırlık maçı daha yapabilecek. Maç saatleri daha sonra belli olacak.

TRANSFER DE KAMPTA GÖRÜŞÜLECEK

Atiker Konyaspor’da transfer politikası da kampta teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticilerin görüşmesiyle şekillenecek. Fazla transfer yapmamayı planlayan yeşil-beyazlılar öncelikle sol beke takviye yapmayı planlıyor. Moke ve Musa Araz’la ayrılma konusunda görüşecek yeşil-beyazlılar, 1 en fazla 2 transferle 2. yarıya başlamayı planlıyor. 

Etiketler :