Konyaspor yönetiminden koltuk yerleriyle  ilgili açıklama

Konyaspor yönetiminden koltuk yerleriyle ilgili açıklama

Maraton tribünde eski koltuklarını alamayan taraftarların tepkisiyle ilgili yönetimden açıklama geldi. Açıklamada; yeni oturma düzeni belirlendiği için eski koltukların verilemediği, bunun yerine aynı tribünden yer seçme hakkı tanındığı ifade edildi.

 

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar tarafından yapılan açıklama şöyle: 

Bu sezon yeni bir oturma planı oluşturulduğu için kombine kart sahiplerine önceki sezonda mevcut oturduğu koltuğu seçme hakkı, bahse konu değişiklik nedeniyle verilemedi. Ancak Konyaspor kombine kartı sahibi olan taraftarlarımıza mevcut koltukları yerine, aynı tribünden yer seçme hakkı tanındı.

Öte yandan gişelerden yapılan satışlarda yüzde 10 indirim devam etmekte olup, an itibariyle ulaştığımız rakam dört bine yaklaşmaktadır. Bu rakama taraftar gruplarımız dahil değildir. İlk gün öncelikli kombine satışlar göz önüne alındığında taraftarımızın yeni sezonda takımımızı yalnız bırakmayacağını görmekteyiz. Bu vesileyle kombine kart satışlarına ilgi gösteren taraftarımıza teşekkür ediyor, genel satışlara 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlanacağını bir kez daha hatırlatıyoruz.” 

Maraton taraftarlarından koltuk tepkisi