Konyaspor yönetiminde görev değişimi

Konyaspor yönetiminde görev değişimi

Atiker Konyaspor’da yeni yönetim, bu akşam toplanıyor. Görevlendirmelerin belli olacağı toplantıda basın sözcülüğü görevi genç bir isme verilecek

Olağanüstü Genel Kurul’a giden Atiker Konyaspor, resmi kuruluş yılını değiştirdikten sonra yönetime yeni isimler takviye etmişti. Bu akşam yapılacak ilk haftalık toplantıda görevlendirilmelerin yapılacağı ve Ahmet Baydar’ın basın sözcülüğü görevinden alınacağı bilgisine ulaştık. Yeni dönemde basın sözcülüğü görevini Erhan Gökmen’in yapacağı öğrenildi. Erhan Gökmen, Konya’da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yönetim kurulunda bulunuyor.

AHMET ŞAN, TEYİT ETTİ 

Spor Servisimize açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, ‘Toplantıda Erhan Gökmen ismini arkadaşlarımın onayına sunacağım. Yeni dönemde genç isimlere de ihtiyacımız var. Mayıs ayına kadar Erhan Gökmen ile çalışmak istiyoruz. Basın sözcülüğü dışında bir değişikliğe gitmeyeceğiz. Futbol Şube Sorumlusu olarak yeni dönemde de Ömer Korkmaz olacak’ dedi.

BAYDAR’DAN İLK AÇIKLAMA

Basın sözcülüğü görevinden alınan Ahmet Baydar ise ‘Henüz bana bir haber gelmedi. Daha önce Başkan Ahmet Şan’a dinlenmek istediğimi iletmiştim. Yönetimde yeniliğe ve taze kana da ihtiyaç var. Erhan Gökmen arkadaşımız göreve gelecekse hayırlı olsun, başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Veli Özkan / memleket.com.tr