Konyaspor yönetimi  toplanıyor

Konyaspor yönetimi toplanıyor

Aylar öncesi yapılan istifa çağrılarına kulak tıkayan ve takımı göz göre göre felaketin eşiğine getiren yönetim kurulunun ligin bitimine 11 hafta kala takımı düzlüğe çıkarma adına tür önlemler ve kararlar alacağı merak ediliyor.

Mutlak galibiyet umuduyla gittiği Akhisarspor deplasmanından 1 puan bile çıkaramayan yeşil-beyazlılarda yönetim kurulundan “gerekli tedbirleri almak için toplantı” kararı geldi. Aylar öncesi başlayan istifa çağrılarına kulak tıkayan ve takımı göz göre göre felaketin eşiğine getiren yönetim kurulunun ligin bitimine 11 hafta kala takımı düzlüğe çıkarma adına tür önlemler ve kararlar alacağı merak ediliyor.

Spor Toto Süper Lig’de haftayı 3-0’lık Teleset Mobilya Akhisarspor mağlubiyetiyle kapatan Atiker Konyaspor’da ağızları bıçak açmıyor. Mutlak galibiyet umuduyla gittiği Akhisarspor deplasmanından 1 puan bile çıkaramayan yeşil-beyazlılar için artık tehlike çanları iyiden iyiye çalıyor. Yeşil-beyazlılarda düşme korkusunun artık büyüyen bir karabasan gibi takımın üzerine çökmeye başladığı haftalar geçtikçe daha iyi görülmeye başlandı.

“GEREKEN TEDBİRLERİ VE ÖNLEMLERİ ALACAKTIR”

Öte yandan Atiker Konyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada “toplantı” kararı geldi.  Taraftarlardan özür dilenen açıklamada, “Cuma akşamı deplasmanda Akhisarspor karşısında oynadığımız kabul edilemez oyundan dolayı tüm taraftarlarımızdan kulübümüz adına özür dileriz. Yönetim kurulumuz pazartesi günü bu gündemle toplanacak olup, gereken tedbirleri ve önlemleri alacaktır. Takımımız Malatya maçında şehrimize yakışan bir mücadele ortaya koyacak ve camiamızın hak ettiği oyunu tüm taraftarlarımıza izletecektir” denildi.