Konyaspor yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi

Konyaspor yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi

Konyaspor yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi

 

Konya'da faaliyet gösteren yazılı ve görsel basının temsilcileri Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar'ın Arena Restaurant'ta verdiği iftar yemeğinde Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan YardımcısıSelçuk Aksoy, As Başkanlardan Mustafa Oral ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Sertaç Tuza bir araya geldi.

Samimi bir ortamda yenilen yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkan Ahmet Şan, "Konya basınının her zaman desteğini yanımızda hissediyoruz. Malum transer dönemi ve bu dönemde bazıufak-tefek sorunlar yaşanabiliyor. Ama hepimizin ortak paydası Konyaspor'umuzun başarısı. Bunun için hep birlikte çalışıyoruz. İnşallah değerli basınımızın aracılığıyla camiamıza ve taraftarlarımıza bundan sonra daha güzel haberler duyurup, birlikte başarılar yaşayacağız" dedi.

Şan ayrıca 6 Temmuz itibariyle başlayan 'Yeni Sezon Kombine Satışları'nda geçtiğimiz sezonki kart sahiplerinin öncelikli olduğunu ve 13 Temmuz'dan itibaren genel satışın başlayacağını ve taraftarların kombine satışlarına ilgi göstereceğine inandığını da sözlerine ekledi.