Konyaspor yönetimi Angı'dan süre istedi!

Konyaspor yönetimi Angı'dan süre istedi!

Konyaspor yönetimi ‘Konyaspor’da yönetim değişikliği zaruri’ diyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'dan bir şans daha istedi.

Geçtiğimiz günlerde Memleket'e özel açıklamalar yapan AK Parti İl Başkanı Hasan Angı Konyaspor yönetimini uyararak "Olağanüstü Kongre kararı almalıdırlar" demişti. Bylock skandalı sonrası olağanüstü kongre çağrılarına kulak vererek takımın önünü açmak yerine hiç bir şey olmamış gibi koltukta kalmaya devam ederek takımı büyük bir felaketin eşiğine getiren ve gelinen noktada Konya halkı ve spor kamuoyu nezdinde desteğini tamamen yitirmiş olmasına karşın hala koltuğu bırakmamakta direnen Konyaspor yönetimine bir tepki de AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan geldi: Yönetim Değişikliği Zaruri!

Edinilen bilgilere göre, Angı'nın bu açıklamasından sonra Konyaspor Fenerbahçe maçı öncesi toplanan yönetim AK Parti İl Başkanı Hasan Angı'yı ziyaret ederek Olağanüstü Kongre kararı değil devre arasında bazı değişikliklerle takımı düzelteceklerini ifade ederek süre istediler.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Angı'nın bu beklentiye nasıl cevap vereceği de merak ediliyor.

Hasan Angı Konyaspor yönetimine sert çıktı: Ayak diretiyorlar!