Konyaspor U15 Takımı Akademi Ligi Şampiyonu Oldu

Konyaspor U15 Takımı Akademi Ligi Şampiyonu Oldu

Atiker Konyaspor U15 takımı sezonun tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Grupta yakın takipçileri Gençlerbirliğine 5, Osmanlıspor’a 8 puan fark atan U15 takımımız şampiyonluğu tribünleri dolduran taraftarlarla kutladı.

Zorlu bir sezonu geride bırakan U15 takımımızı son karşılaşmasında Atiker Konyaspor ve Anadolu Selçukspor’uun yöneticileri, hocaları ve sporcuları yalnız bırakmadı.

U15 takımımızın antrenörü Haldun Üstel “Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Camiamıza böyle bir sevinç yaşattığımız için başta sporcularım ve idari kadromuz olmak üzere son derece gururluyuz Elbette bu başarıda bize her konuda destek olan başta sayın başkanımız olmak üzere yöneticilerimize de teşekkürü borç biliyoruz. İyi bir sezon geçirdik. Bir süreden beri Atiker Konyaspor’umuz ve Anadolu Selçukspor’umuzun alt yapısında el ele vererek ciddi ve önemli işler yapıyoruz. Sonucunda da bu emeğin karşılığını bugün olduğu gibi alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Bugün bu güzel günde bizi desteklemeye gelen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Futbol Gelişim Akademisi Koordinatörü Cihan Önal ve akademi menajeri Taner Ay ise şampiyonluk sevincine ortak olan herkese teşekkür ederek altyapıda iyi işler yapabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.