Konyaspor, transferde düğmeye bastı

Konyaspor, transferde düğmeye bastı

Atiker Konyaspor yönetimi, transferde atağa kalktı. Al Nassr’dan kovulan Alban Meha, bir kez daha Konyaspor'a dönüyor. Ayrıca yeşil-beyazlı transfer komitesi, anlaşmaya vardığı yabancı ön liberoyu yarın sabah Konya’ya getirecek

Spor Toto Süper Lig’de Cuma günü Beşiktaş ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da hareketli saatler yaşanıyor. Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala yeşil-beyazlı idareciler, kırmızı alarm verdi. Saat 15.00’te Kayacık Tesisleri’ne giderek Aykut Kocaman ile transfer toplantısı yapan idareciler, eksik mevkilere oyuncu takviyesi yaptı. Danimarkalı ve Polonyalı ön libero oyuncusu için pazarlıklarını sürdüren ekibimiz, bugün anlaşmaya varacağı oyuncuyu yarın Konya’ya getirecek. Al Nassr’dan kovulan Alban Meha da sabah saatlerinde Konya’da olacak.

KIRMIZI ALARM VERİLDİ
Öncelikle Al Nassr’dan gönderilen ve ortada kalan Arnavut futbolcu Alban Meha’ya ‘Hoca, seni istiyor gel’ diyen yeşil-beyazlı transfer komitesi, Danimarkalı ve Polonya’da oynayan ön liberolarla olan pazarlıklarını sürdürüyor. Söz konusu iki oyuncudan birisinin yarın Konya’da olması bekleniyor. Son olarak Özer Hurmacı transferini de masaya yatıran taraflar, bekleme kararı aldı. Ekibimizde anlaşma sağlanan oyuncularla birkaç gün içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor.
Veli Özkan / memleket.com.tr