Konyaspor taraftarıyla buluşacak

Konyaspor taraftarıyla buluşacak

Yeşil-beyazlılar Büyükşehir Stadyumu’nda bu sezon takımlarıyla ilk kez Vitoria Guimares karşılaşmasında buluşacak

Atiker Konyasporlu taraftarlar bu sezon takımlarıyla Konya’da ilk kez buluşacak. Samsun’da oynanan ve Atiker Konyaspor’un Beşiktaş’ı 2-1 yenerek tarihi başarıya imza attığı Süper Kupa finalinde çıkan olaylar sonrası TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle bu sezon Konya Büyükşehir Stadyumu’nda takımlarıyla buluşamayan yeşil-beyazlı taraftarlar için hasret UEFA Avrupa Ligi maçında bitecek.

KOMBİNELER DE GEÇERLİ OLACAK

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2.maçında, 28 Eylül 2017 Perşembe günü saat 20.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Portekiz’in Vitoria Guimares takımı ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı taraftarlar bu maçta bu sezon ilk kez Konya’da takımlarıyla buluşma heyecanını yakalayacak. Kombine biletlerin de geçerli olacağı maçta büyük coşku yaşanması bekleniyor.

LİGDE CEZA İÇİN 2 MAÇ KALDI

Atiker Konyaspor, hafta sonu oynadığı Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla birlikte seyircisiz oynama cezasının 3’ncüsünü de çekmişti. Süper Lig’de Galatasaray ve Osmanlıspor maçlarını da seyircisiz oynayacak yeşil-beyazlılar 12. haftada Antalyaspor karşılaşmasında taraftarlarıyla buluşacak.